Útfelújítás Kaposváron

2023.04.19. 11:44

Újabb gázos kereszteződés lesz Kaposváron

Tavasz az útjavítások időszaka, ahogy korábban már megírtuk Kaposvár egyik legforgalmasabb (és legveszélyesebb) kereszteződésében elbontották az útburkolatot.

Turbéki Bernadett

Azóta három hét eltelt és már csak az utolsó simítások vannak a Somssich Pál utca és a Szent Imre utca kereszteződésében hátra, és utána már vadiúj útburkolaton várakozhatunk a zöld lámpára. Egyik olvasónk viszont egy újabb utcára hívta fel a figyelmünket, ahol a Somssich Pál utca és Szent Imre utcai kereszteződéshez hasonló munkálatokat kezdtek el. 

A Gróf Apponyi Albert utca és a Laktanya utca kereszteződésében, a piachoz vezető forgalmas úton információink szerint gázszivárgás miatt bontják az útburkolatot. A munkát szerda reggel kezdték.

Azt még nem tudjuk ez meddig fog tartani, de ha elkészül legalább jó minőségű útburkolaton haladhatunk. Amint választ kapunk az illetékesektől frissítjük cikkünket! 

Archív fotó

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában