Félbeszakadt a meccs

2023.05.27. 21:28

Gólja után lett rosszul a jutai játékosedző, sokáig küzdöttek az életéért

Félbeszakadt a Juta-Toponár szomszédvári rangadó szombaton, miután a jutai játékosedző rosszul lett és újra kellett éleszteni.

Fenyő Gábor

Fotó: Illusztráció!

A Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban szombaton elvileg végeredményt hirdettek volna. Sajnos, nem véletlen a feltételes mód...

A Juta–Toponár szomszédvári derbin bő negyed óra elteltével Márton Csaba Dávid révén a házigazdák jutottak előnyhöz, majd Decsi Richárd találatával egyenlített a vendég Toponár. Újabb egy perc elteltével viszont ismét a hazaiaknál volt az előny, miután az 53. életévét taposó Tóth Norbert bevette a kaput. Rögtön a gólja után cserét kért, s bement az öltözőbe.

– Valamelyik játékostársam azt látta, mintha nem lenne teljesen magánál a játékosedzőnk. Nagy szerencse, hogy utána ment. Akkor már ott feküdt Tóth Norbert mozdulatlanul és élettelenül az öltözőnkben – mondta a Jovánczai testvérek egyike, akik a házigazda Juta játékosai.

A gyorsan kiérkező mentősök 50 percig küzdöttek a jutai játékosedző életéért.

– Én úgy tudom, hogy miután Norbi rosszul érezte magát a meccsen, így saját maga hívta ki a mentőket, akik villámgyorsan kiérkeztek. Nagyon sokáig küzdöttek az életéért. Ott azt mondták, hogy 11 alkalommal hozták vissza. Aztán – ha nagyon gyengén is – újra tapintható volt a pulzusa, így szerencsére el tudták vinni a mentősök. Hogy mi lesz a meccs sorsa, az most csupán csak másodlagos. A legfontosabb, hogy Tóth Norbi jöjjön rendbe és épüljön fel; az egész toponári csapat és szakvezetés nevében kívánunk neki mielőbbi gyógyulást – mondta Ivusza Gábor, a Toponár játékosedzője.

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában