Erőszak

2023.08.17. 09:26

Járóbottal verte el a feleségét az idős férfi

A hetvenes éveiben járó férfit azzal vádolja az ügyészség, hogy rendszeresen bántalmazta párját.

Sonline.hu

A Kaposvári Járási Ügyészség testi sértés vétségével elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt emelt vádat a férfival szemben. 

A vád szerint az idős férfi kapcsolata a feleségével 2022-ben megromlott, amikor már közel negyven éve voltak házasok. A férj egyre gyakrabban volt részeg és féltékenysége is csak rontott a helyzeten. A rendszeres veszekdések egy idő után a szóbeli bántáson már túlmentek és többször elverte a férj asszonyát a járóbotjával.  De persze az is előfordult, hogy nem volt szüksége segédeszközre, csak puszta kézzel ütötte a feleségét, aki a bántalmazás során nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett.

A sértett végül 2022 novemberében feljelentést tett, a kaposvári nyomozók pedig rövid időn belül elfogták a férfit, akivel szemben az ügyészség indítványára a bíróság távoltartást rendelt el.

A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában