Meggondolatlan

2023.09.07. 09:17

Tökrészegen lopta el főnöke kotláját, hogy elmenjen újabb töltésért

Talált pénzt is az autóban, abból italt vett. Ez olyan jól sikerült, hogy már a parkolóból nem tudott kihajtani. Szerencsére...

Kovács Gábor László

535082677

Fotó: Paul Biryukov

Jármű önkényes elvételének bűntette, lopás és ittas járművezetés miatt emelt vádat az ügyészség azzal a férfival szemben, aki engedély nélkül autózott a közeli boltba alkoholt vásárolni Kőröshegyen. 2023 márciusában már a reggeli órákban ittasan dolgozott egy építkezésen, amikor a főnöke által használt személygépkocsit az abban hagyott kulccsal elindítva a közelben lévő vegyesboltba hajtott. 

 

Az erősen ittas férfi út közben a jogtalanul használt autóban megtalálta a sértett 55 ezer forint készpénzét, amit eltett, majd a pénz egy részét az üzletben szeszes italra költötte. Azonban a bolt parkolójából már nem sikerült távoznia, hanem balesetet okozott, mivel először az üzlet falának ütközött, majd egy parkoló autónak ment neki. Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában felfüggesztett börtönbüntetést és járművezetéstől eltiltást indítványozott a terhelttel szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában