Bántalmazás

2023.10.10. 09:10

Eltörte a nő orrát, mert kizárta a lakásból

Elítélték azt az verekedő férfit, aki nehezen viselte, hogy a barátnője kizárta a lakásból.

Kovács Gábor László

Fotó: UfaBizPhoto

A Fonyódi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt gyorsított eljárásban emelt vádat az ötvenes éveiben járó kaposvári férfi ellen. A férfi 2023 júliusában meglátogatta barátnőjét, aki ekkor a munkáltatója által biztosított lakásban lakott Balatonlellén. 

A vendég az érkezése után indulatosan szóvá tette a nőnek, hogy a korábban kölcsönadott edényeit nem készítette össze, majd kiment a lakásból dohányozni. A nő azonban rövid időre kizárta őt a lakásból, amitől a vádlott még ingerültebb lett, ezért amikor visszament, nagy erővel ököllel orrba ütötte a  nőt. A dühös férfi elől menekülő sértett végül munkáltatója rokonától kért segítséget, aki értesítette a rendőröket. 

A bántalmazás miatt a sértettnek nyolc napon túl gyógyuló sérülése keletkezett, eltört az orrcsontja. Az ügyészség a vádlottat gyorsított eljárásban állította a Fonyódi Járásbíróság elé. A bíróság a férfit az ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek, ezért őt 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 2 évi próbaidőre felfüggesztette.

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában