Fotók

2023.10.31. 10:25

Mozgásérzékelővel figyelte kertje végében a vadat az orvvadász

Kovács Gábor László

A fonyódi nyomozók egy 55 éves viszi férfi házánál tartottak kutatást reggel, és engedély nélkül tartott lőfegyvereket, lőszereket, hangtompítót, éjszakai képalkotó irányzékot, valamint számszeríjakat, nyilakat, trófeákat, és az elejtett vadak feldolgozásához használt eszközöket és vadhúst is találtak. Kiderült, hogy a férfi ingatlanának egyik melléképületét úgy rendezte be, hogy akár nagytestű elejtett vadakat is képes legyen teljesen egyedül feldolgozni.

Az állatokat egy etetővel csalta az udvara végében lévő erdőrészbe, ahol egy érzékelő jelezte a mozgást, ilyenkor lépett akcióba az orvvadász. A rendőrök a feltételezett elkövetőt elfogták és előállították a fonyódi rendőrkapitányságra, ahol lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés, valamint orvvadászat bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában