Baleset

2023.12.06. 10:13

Ketté hasadt fűzfa zúzta össze az alatta parkoló autót a Honvéd utcai Óvódánál

Behavazott Somogyban, szerdán kora délelőttig 19 riasztást kaptak a somogyi tűzoltók. A síkos utakon árokba csúszott autók, keresztbe fordult kamionok miatt is riasztották az egységek, Bőszénfánál egy nyergesvontató, kisteherautó és személygépkocsi karambolozott, az utat teljes szélességében lezárták.

Harsányi Miklós

Fotó: Lang Róbert

A síkos utakon árokba csúszott autók, keresztbe fordult kamionok miatt is riasztották az egységek, Bőszénfánál egy nyergesvontató, kisteherautó és személygépkocsi karambolozott, az utat teljes szélességében lezárták.

- Hirtelen nagy reccsenést hallottam, az udvaron egy fűzfa ketté hasadt – mondta Tuba Gabriella, a Honvéd utcai óvoda vezetője. – Később a fa másik ága a kerítés túloldalán, egy autóra zuhant.

Mihályka Szabina, a somogyi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője közölte: kora délelőttig 19 riasztást kaptak a tűzoltók. Összefoglalva: Csurgó, Bárdudvarnok, Inke és Berzence térségében árokba csúszott járművek miatt vonultak, máshol az úton keresztbe fordult kamionnak segítettek.  

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában