Ki mit talál..

2023.12.05. 12:11

Leadta a talált pénztárcát mint a hős megtaláló, de előtte még kirámolta a pénzt belőle

Frissítés: Megtalálták a rendőrök az elkövetőt. Egy járókelő Balatonszemesen, a Bajcsy-Zsilinszky úton lévő dohánybolt előtt talált egy pénztárcát a járdán.

Kovács Gábor László

Kivett belőle 80 ezer forintot, majd az üres tárcát leadta a boltban. A közterületi biztonsági kamerák felvételei azonban megörökítették a történteket, és felismerhető képet készített a tolvajról. Ennek alapján a balatonföldvári rendőrőrsön jogtalan elsajátítás vétsége miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség fotó alapján keresi az ismeretlen tolvajt. 

Azt kérik, hogy aki a gyanúsítottat felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tehet bejelentést a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság tevékenység-irányítási központjánál a 06-82-502-700-as (2754 mellék) telefonszámon, illetve névtelenségük megőrzésük mellett tegyenek bejelentést a 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában