Rongálás

2024.01.09. 12:00

Felmondták a bérleti szerződést, purhabbal állt bosszút

Kisebb kárt okozó rongálás vétsége miatt emelt vádat az ügyészség azzal a harmincas éveiben járó férfival szemben, aki igazságtalannak érezte a lakásbérleti szerződése felmondását, ezért megrongálta a ház vezetékrendszerét.

Kovács Gábor László

2229504635

Fotó: ANDRANIK HAKOBYAN

A férfi évek óta bérelte családjával a külföldön élő sértett tulajdonát képező családi házat. A sértett azonban 2021 nyarán hazaköltözött és a vádlottal kötött bérleti szerződést felmondta, amit a férfi a közöttük lévő elszámolási vita miatt nem vett tudomásul és a házból nem volt hajlandó kiköltözni. A vádlott családjával végül kiköltözött házból, mivel a sértett kikapcsoltatta az áramszolgáltatást, azonban a ház elhagyása előtt még purhabot nyomott a mosdókagyló és a zuhanytálca lefolyójába, ezzel fél millió forintos kárt okozott. Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában a férfival szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

Borítóképünk illusztráció

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában