Helyi kék hírek

2024.01.19. 09:03

Felvette a harcot a világ ellen egy nagyatádi férfi, minden ismerősébe belekötött akit látott

A Nagyatádi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdasággal vádol egy nagyatádi férfit, aki több emberrel is összetűzésbe került lakókörnyezetében, majd sérelmeit különböző módokon torolta meg.

Kovács Gábor László

Fotónk illusztráció!

Fotó: Dmytro Zinkevych

A mentális betegséggel küzdő férfi régóta haragudott szomszédjára, mivel zavarta a sértett otthoni szerelése miatti, az ő udvarában is érezhető gázolaj- és petróleum szag. A vádlott, hogy megleckéztesse haragosát, 2023 júliusában a sértett utcán parkoló autóját, főként első szélvédőjét telefirkálta alkoholos filccel. 

A férfi törzshelyén többször minősíthetetlenül viselkedett a pultosnővel, ezért a nő 2023 júliusában nem szolgálta ki és távozásra szólította fel a férfit. A felháborodott vádlott azonban nem hagyta el az italboltot, hanem kérte a panaszkönyvet, ami a falra volt felakasztva. A nő megmutatta a könyvet, majd folytatta a vendégek kiszolgálását, azonban a dühös vendég több dekorációval együtt letépte a falról a vendégkönyvet és a pultba hajította, majd egy fertőtlenítős flakonnal hátba dobta a pultosnőt. A vádlottat végül a kiérkező rendőrjárőrök fékezték meg. 

2023 augusztusában az utcán rátámadt méhész ismerősére, és egy pálcával megütötte, mert szerinte „hamisított” repcemézet adott el neki.  A méhész nyolc napon belül gyógyuló, bevérzéssel járó sérüléseket szenvedett alkarján, mivel a kezét védekezésűl felemelte. Az ügyészség a Nagyatádi Járásbíróságra benyújtott vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában