Kék hírek

2024.01.16. 09:22

Kirabolták a részeget, de egyikük nem akart osztozni

Fiatalok még 2023 szeptemberében Kaposvár belvárosában felfigyeltek arra, hogy egy erősen ittas férfi több nőnek is nagyobb címletű papírpénzt adott át.

Kovács Gábor László

Egyikük a részeghez lépett, és lekötötte a figyelmét, míg társa észrevétlenül elvette a táskáját, amiben a pénztárcáját is tartotta, miközben harmadik társuk figyelt, hogy nem jön-e valaki. 
Ezután a háromból ketten együtt keltek útra, és egyikük lakóhelye felé indultak. Útközben azonban kiderült, hogy a fiatalabbik vádlott nem akar osztozni a zsákmányon, ezért felszólította a sértett táskáját cipelő társát, hogy adja át a megszerzett pénztárcát. A férfi erre nem volt hajlandó, és a táskát magához szorította, mire a társa nagy erővel pofon ütötte. Ennek hatására kapott a zsákmányból. 
A kaposvári nyomozók hamar elfogták az elkövetőket, akiket letartóztatott a bíróság, és a Kaposvári Járási Ügyészség vádat emelt ellenük. Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a kifosztás mellett rablást is megvalósító fiatalabb vádlottal szemben börtönbüntetés, míg többszörös visszaesőnek minősülő társaival szemben fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában