Fotók

2024.02.09. 17:11

Gyalogos is érintett volt a csütörtöki balesetben, ahova mentőhelikopter érkezett

A Balatonnál, majd Berzencénél, az esti órákban pedig a vármegyeszékhelyen volt szükség műszaki mentésre csütörtökön, ahogy arról hírt adtunk korábban.

A reggeli órákban gyalogost gázolt egy személyautó, majd a másik sávban összeütközött a szembejövő autóval Balatonlellén, a Rákóczi úton. A műszaki mentéshez a balatonboglári önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A baleset során csak a gyalogos sérült meg, akit mentőhelikopter kórházba szállított.

Fotók: Balatonboglár ÖTP

Berzencénél letért az útról és árokba csúszott egy személyautó, amelynek mentését a csurgói önkormányzati és a berzencei önkéntes tűzoltók végeztek. Az eset során senki sem sérült meg.

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze az esti órákban Kaposváron, a Guba Sándor utcában, az egyetem előtti szakaszon. A városi hivatásos tűzoltóit riasztották az esethez, amely során a személygépkocsi vezetője sérült meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában