Oda ütött, ahova csak tudott

2024.05.03. 08:25

A sportpályára hívta verekedni az ismerőseit az interneten

Garázdasággal és könnyű testi sértéssel vádol az ügyészség és gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a fiatal férfit, aki előbb a barátját, majd annak nevelőapját verte meg.

Kovács Gábor László

2024 februárjában az interneten keresztül szóváltásba keveredett az ismerősével, akit emiatt találkozóra hívott a helyi sportpályához. Amikor a másik fiatal megérkezett, a vádlott rövid szóváltás után rátámadt, megütötte, majd meg is rúgta. A történtekről tudomást szerezve a sértett közelben lakó nevelőapja odasietett, azonban a vádlott őt sem kímélte, előbb a mellkasán megrúgta, majd az emiatt földre eső idősebb férfit még háromszor megütötte az arcán. Járókelők szétválasztották a feleket, és később kiderült, hogy a sértettek nyolc napon belül gyógyuló, zúzódásos sérüléseket szenvedtek. A Barcsi Járásbíróság bűnösnek a vádlottat, akit 1 év 6 hónap, végrehajtásában 2 év 6 hónap próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetésre ítélt, egyúttal elrendelte a pártfogó
felügyeletét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában