Zamárdi

2017.08.30. 07:00

A Balaton vízén, egyszerre két kompon koncertezik a Tankcsapda

A legtöbben a Parov Stellar koncertjére voltak kíváncsiak, de sokakat vonzott a Strand Fesztivál újdonsága a kertmozi is.

Koszorus Rita

Hagyományosan a B.my.Lake és a Strand Fesztivállal zárult az idei fesztiválszezon Zamárdiban. A szervezők elégedettek lehetnek, hiszen rekordszámú látogató bulizott a két rendezvényen. A két egymás mellett, egymással párhuzamosan zajlott fesztiválon rekordszámú vendég fordult meg – közölte a Mol Nagyon Balaton Sajtóiroda. A legtöbben a Parov Stellar koncertjére voltak kíváncsiak, de sokakat vonzott a Strand Fesztivál újdonsága a kertmozi, az esténként meggyújtott tábortűz és a napi vetélkedők is. A B.my.Lake underground elektronikus zenei fesztiválon Sven Väth német dj fellépése telt házas volt, s a horvát sztár lemezlovas Solomun koncertjét is hasonló érdeklődés övezte.

Az ötödik éve tartó Mol Nagyon Balaton programsorozat eseményein az idei nyáron egymilliónál is többen vettek részt, amellyel sikerült megdönteni az előző évek rekordjait. A szervezők azzal a céllal indították a Nagyon Balatont, hogy a hazai és külföldi turisták számára egy csomagban kínálja a Balaton legszínvonalasabb eseményeit és új programok, fesztiválok indítására ösztönözze a kulturális vállalkozások vezetőit.

A programsorozat azonban még nem ért véget, hiszen vissza van még az egyik legjobban várt program, a Tankcsapda-koncert. Amelynek helyszíne a Balaton vize lesz. Sőt nem is egy, hanem rögtön két összekapcsolt komp fedélzetén csapnak a húrok közé a debreceni rockerek.

A jövő évi Strand és B.my.Lake fesztivál 2018. augusztus 22-én startol majd, amelyek várhatóan ismét a nyár legjobb záróbulijai lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában