Aktív nyárvég

2017.08.27. 15:30

Egészségfesztivál a Virágfürdőben

Capoeira aerobik, zumba és alakformáló torna: az utolsó nyári hétvégén fürdőzők sokasága sportolt szombaton egészségfesztiválon, melyet a Virágfürdőben rendeztek meg. A strandolás közben végzett gyakorlatok élmény teli felüdülést jelentett a vendégeknek.

Harsányi Miklós

Egészségnap a virágfürdőben

– A statisztikák azt mutatják, hogy sok túlsúlyos, cukorbeteg és különféle szívproblémákkal küzdő ember él hazánkban – mondta Czanik Balázs fitnesz edző, a Capoeira Aerobik megalkotója. – Az utóbbi időben mégis azt tapasztalom, hogy egyre többen tesznek az egészségükért: ők jobban figyelnek a tudatos táplálkozásra, a korábbinál gyakrabban mozognak, s hajlandóak életmódot váltani. Csapatommal segíteni szeretnénk, az egészséges életmódot akarjuk népszerűsíteni, az országban 20 strandot keresünk fel, ahol bemutatót tartunk. A 19. állomás Kaposvár volt, s elégedetten tapasztaltam: az emberek aktívak.

A hölgyeken kívül számos férfi is bekapcsolódott a gyakorlatokba, s az egészséges étkezéssel kapcsolatban is tanácsot kaphattak az érdeklődők.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában