140 km

2017.10.01. 20:00

Tíz Deseda-körrel emlékeztek a tározó tervezőjére

Jetter Sándor emlékére rendeztek vasárnap túrát a kerékpárosok számára a Deseda körül. A szervező Seven Hills MTB SC több kategóriában is hirdetett erőpróbát: öt, tíz és akármennyi körrel is lehetett tisztelegni.

Barkóczy László

Igazán kellemes időben állhatott rajthoz vasárnap mindenki, aki a Seven Hill MTB SC által szervezett Jetter Sándor emléktúrán szeretett volna elindulni. A táv adott 14 km, ezt lehetett többször is teljesíteni. A túra kiírása alapján öt és tíz kört is lehetett teljesíteni, melyért emléklap is járt. Azok akiknek kedvük, idejük vagy erejük nem volt az előírt távokat teljesíteni, annyit mehettek, amennyi belefért.

 

A megmérettetés reggel kilenckor kezdődött és délután ötig kellett befejezni az utolsó kört.

A rendezvényt színesítette, hogy a Tutti Bringa Kerékpár Szaküzlet öt különböző márkájú és felhasználási célú elektromos motorral ellátott kerékpárt is bemutatott a helyszínen, melyet ki is lehetett próbálni egy-egy desi kör erejéig. Ez bizony sokat segített a már fáradt lábak tulajdonosainak... (nemsokára mi is beszámolunk a tapasztaltokról, mert természetesen nem mehettünk el egy ilyen lehetőség mellett)

És egy kis hangulat videó a köt egy részéről:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában