Testmustra

2017.11.14. 10:33

Ezüstérmet szerzett a Fitparádén Páli Gábor

Második helyezéssel térhetett haza a Fitparádé Nemzetközi Testépítő Bajnokságról Páli Gábor. A kaposvári erőember egy különdíjat is elhozott a 15 alkalommal megrendezett budapesti megmérettetésről.

Sonline

Nincs olyan nap, hogy ne látogatna el az edzőterembe Páli Gábor. A kaposvári erőember a közelmúltban vett részt a 15. Fitparádé testépítő Bajnokságon, ahol a 95 kilogramm feletti kategóriában lett második.

– Miután leadtam a nevezést, pár napra rá belázasodtam, lemondtam a versenyt. Aztán úgy döntöttem, hogy összeszedem magam, megcsináltam a mérlegelést pénteken és szombaton már a színpadon álltam – mondta el Páli Gábor, aki január óta készült a versenyszezonra. Az edzések mellett csaknem 12 hetet diétázott.

– Ki volt számolva grammra pontosan, hogy mennyi fehérjét, zsírt és szénhidrátot vihetek be naponta – tette hozzá.

Páli Gábor ráadásul egy különdíjat is elhozott, így részt vehet Európa egyik legnagyobb testépítő versenyén. A Franciaországban rendezett pénzdíjas megmérettetést jövő áprilisban rendezik meg. Ezen a versenyen Európa legjobb testépítői vesznek részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában