amire nincs magyarázat

2017.11.24. 19:52

Földönkívüliek látogatták meg anyát és lányát

Folyamatosan érkeznek UFO-észlelések a Magyar Ufókutató Szövetséghez, de ezek között több olyan is akad, mely hamisnak bizonyul. Legutóbb például arról érkezett bejelentés, hogy földönkívüliek látogatták meg anyát és lányát.

Molnár Gábor

– Körülbelül az esetek feléről derül ki, hogy csak kitaláció – mondta Kétszeri István, a Magyar Ufókutató Szövetség somogyi elnöke. – Amint megérkezett a jelzés, azonnal a helyszínre sietünk, s felveszünk egy jegyzőkönyvet. Az esetek többségében már ekkor tisztázódik, igaz-e a történet vagy csak feltűnési viszketegségből tárcsázott minket az illető.

Kétszeri Istvánnak legutóbb Mosonmagyaróvárra kellett utazni. – A földönkívüliek egy számsort küldtek egy személynek, s mi ki akartuk deríteni, mit is jelent – mondta a megyei elnök. – Felküldtem a központba és egy jó részét már dekódolták a szakemberek. De én is segítem a munkájukat, mert autodidakta módon elsajátítottam a számok dekódolását.

Természetesen Somogyból is több hívás érkezik. – Legutóbb egy kistelepülésen élő anya és lánya keresett meg azzal, hogy meglátogatták őket az UFO-k. – Minden adatot rögzítettem, mely ahhoz szükséges, hogy el tudjon indulni a felderítés, s mindet elküldtem a központunkba.

Kétszeri István elmondása szerint még sohasem találkozott földönkívüliekkel, tehát nem ezért vállalta el a feladatot. Hanem azért, mert érdeklik az UFO-történetek és a megmagyarázhatatlan események.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában