Partizóna

2017.12.07. 14:00

Balaton Sound: sztárparádé lesz Európa legmenőbb vízparti buliján

A Balaton Sound történetének legerősebb felhozatalát ígéri már a szervezők első bejelentése is.

Sonline

A most nyilvánosságra hozott nevek közt ott van a Nagyszínpad teljes headliner sora, így a Chainsmokers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix és DJ Snake és még öt nagy név ugyancsak a Nagyszínpadról. A kezdő csapat már megér egy hosszú hétvégét a Balatonon, de a szervezők ezzel még nem lőtték el az összes puskaport. Európa legmenőbb vízparti bulija, a Balaton Sound jövőre július 4-8-ig tart.

Tíz nagyszínpados fellépővel jelentkezett a Balaton Sound, köztük a jövőre megújuló helyszín főműsoridős fellépőinek teljes névsorával. – A Balaton Sound nemzetközi hírnevét mutatja, hogy több mint fél évvel a kezdés előtt a legnagyobb sztárok közül ilyen sokan már elfogadták a felkérésünket – tájékoztatott Fülöp Zoltán, a Balaton Sound főszervezője.

– Különös tekintettel arra, hogy a Nagyszínpad összes headlinere már ott van az első bejelentett nevek között – tette hozzá Lobenwein Norbert, a Sound másik alapítója, aki a jó nevek mellé egy jó hírrel is szolgált: December 7-én 12 órától egy 72 órás early bird akció is indul, amikor 5 és 4 napos bérleteket illetve az idén először meghatározott napokra szóló 3 napos bérleteket lehet kedvezményes áron vásárolni, emellett a 3, 4, és 5 napos V.I.P. bérletek és napijegyek árusítása is elkezdődik az ismert helyeken.

Íme, az első nevek a Balaton Sound-ról!

Az amerikai The Chainsmokers elektropop-duó, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, DJ Snake, Jonas Blue, Nervo és Timmy Trumpet, Ty Dolla $ign, W&W.

A Balaton Sound Nagyszínpadán tehát idén minden idők legnagyobb sztárfelvonulása várható, amit már egy teljesen megújult, formájában és dekorációjában is új színpadon élvezhetünk. A szervezők a megújításra egy pályázatot írtak ki, aminek végeredménye az év végén derül majd ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában