fotó és videó

2018.01.12. 19:50

Képbe hozzuk az olvasót: a Somogyi Hírlap jelenti 2017-ből

Az elmúlt esztendő legemlékezetesebb pillanatait villantottuk fel fotóriportereink segítségével a XXVII. Somogyi Hírlap Sajtófotó Kiállításon, amelynek a Táncsics gimnázium adott otthont.

K.G.

A megnyitón részt vett Biró Norbert, a Somogy Megyei Önkormányzat elnöke, Gelencsér Attila, Móring József Attila, Witzmann Mihály országgyűlési képviselők, valamint Szita Károly, Kaposvár polgármestere, továbbá megyénk számos közéleti személyisége.

Lengyel János főszerkesztő ünnepi beszédében kitért arra, hogy a hagyományos sajtófotó kiállításunk mindig alkalmat ad arra, hogy számot vessünk a tavalyi évvel, és átgondoljuk, mi várhat ránk a következőben. Hozzátette: a mai digitális információrobbanásban rengeteg tévhit, rossz hír, dezinformáció lát napvilágot, ám nekünk segítenünk kell az olvasót az eligazodásban. Ismernünk kell, hogy mit gondolnak a somogyi emberek. Lapunk ugyanis a megoldásokat keresi, és minden tehetséges, tisztességes, cselekedni vágyó ember számíthat a segítségünkre.

A Somogyi Hírlap Év Embere címét 2018-ban Gerber András, a Videoton senior igazgatója nyerte el, aki 46 éven át dolgozott a kaposvári nagyvállalat vezetésében. Ficzere Mátyás kerámiáját vehette át, ezután Svajda József, a Magyar Szakszervezeti Szövetség megyei elnöke méltatta munkásságát. A vendégek Magyary Timót, a kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskola növendékének szaxofonjátékát hallgathatták.

Legyen az egy ötméteres giganapraforgó Siójuton, vagy egy kaposvári padra leülő furcsa pár – lapunk fotóriporterei: Lang Róbert, Muzslay Péter, Kovács Tibor, Kontra Gergely, Németh András és Zsirai Tibor mindig megtalálták a témát és elcsípték a legsokatmondóbb pillanatot. Így lesz ez ebben az évben is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában