mit tartogat a jövő?

2018.01.01. 19:19

Mesterjós: szerencse is ér bennünket az új esztendőben

Ami az anyagiakat illeti, igen okosnak kell lennünk 2018-ban – állította a kaposvári mesterjós, miután kártyát vetett. Mészáros Mária úgy látja: szerencse is ér bennünket az új évben.

Gy. Zs.

Mint elmondta, ígéretes év előtt állunk, melyben szellemileg is léphetünk előre. Ám igen éber figyelmet kíván majd, hogy lelkileg is tudjuk követni az előrelépést. A kártya figyelmeztet: fontos, hogy kinyissuk a szemünket az új esztendőben és vegyük észre azt, ami mellett máskor elmennénk.

Ráadásul összességében az látszik, hogy szerencse is társul az előrelépéshez. Ám ehhez előbb valaminek véget kell érnie a jósnő szerint. A hirtelen változást előbb katasztrófaként éljük meg, majd értelmezve a helyzetet megkönnyebbülünk. Ez jó eséllyel lehet majd egy saját felismerés is.

Az anyagiak terén pedig némi aggodalmat sejtetnek a kártyák. Ám ebben a bizonytalanságban saját könnyelműségünk is szerepet játszik majd. A jósnő úgy véli, különösen megfontoltnak kell lennünk az új évben a pénzügyek terén, s minél inkább alkalmazkodni a meglévő helyzethez. Ezzel párhuzamosan viszont büszkék leszünk az első anyagi eredményünkre, s az átlagnál is jobban vágyunk majd a dicséretre.

A kártyavetésből tudjuk azt is, hogy valami keresztezni fogja az utunkat, melyet örömmel fogadunk majd. Bár kockáztatunk vele, és némileg nőni fog a feszültség is. Ugyanakkor lehetőséget ad majd, hogy felmérjük saját határterületünket, és izgalmas tapasztalatokat nyerhetünk.

A párkapcsolatok terén pedig derűlátó a Nyár utcai jósnő, legalábbis ami a többséget illeti. Ugyanis a kártyák arról árulkodnak 2018-at tekintve, hogy a meglévő kapcsolatokba fény költözik, fokozódhat az életöröm és az egymás iránti lelkesedés. Viszont nem lesznek ritkák a lobbanékony időszakok sem, ám többségében ennek nem lesz ártalmas következménye.

Mint megtudtuk, év elején többen is felkeresik Mészáros Máriát, hisz sokan kíváncsiak, mi vár rájuk az új esztendőben. Legtöbbször viszont személyes problémákkal fordulnak hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában