sporthatalom

2018.01.27. 11:30

Szólád ad otthont Európa egyik legrangosabb jógakurzusának

Szólád ad otthont Európa egyik legrangosabb jógakurzusának, a somogyi község az elmúlt években igazi „jógafaluvá” vált.

Gy. Zs.

Szólád ad otthont Európa egyik legrangosabb jógaképzésének, a Satyananda Yoga Academy Europe (SYAE ) Yogic Studies kurzusa februárban kezdődik. A somogyi község az elmúlt években igazi „jógafaluvá” vált, hiszen a Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány itt működteti hazánk első tradicionális bentlakásos jógaközpontját. Mint megtudtuk, az alapítványnak nagy szerepe volt abban, hogy az akadémia hazánkat választotta tanfolyamai helyszínéül.

Szólád is segíti az alapítvány és a jógaakadémia munkáját. A tanfolyamok foglalkozásait a faluházban tartják, a résztvevőket a falu magánházaiban szállásolják el. A kapcsolat Szólád számára is előnyös, hiszen a jóga alapítvány tagjai és az akadémia tanulói bevételi lehetőséget teremtenek a településen.

Mindemellett az akadémia hallgatói és az alapítvány önkéntesei társadalmi munkát is végeznek a község javára. Az alapítvány lapunkkal közölte: tavaly a külföldi és a magyar tanulók közel hatszáz méteren kimélyítették a főutca mellett húzódó vizesárkot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában