workshop

2018.03.08. 16:09

A jó tervek alapozzák meg a sikeres projektet

A projektmenedzsment rejtelmeibe vezette be a Kaposvári Egyetem vállalkozásfejlesztési workshopjának résztvevőit Patak Norbert, Szennában élő építőmérnök.

Koszorus R.

építõipari illusztrációk

A szakember a kis- és középvállalkozások vezetőinek elmondta, hogy a tervezésnél milyen szempontokat vegyenek figyelembe. Fontos például, hogy olyan szakemberek segítségét kérjék a pályázat megtervezéséhez és kivitelezéséhez, akiknek van gyakorlatuk. Így számos probléma elkerülhető, ahogyan a tervek is időben teljesülhetnek.

A projektek tervezése egyébként általában sokkal több munkával jár, mint maga a kivitelezés. – Persze ott is lehetnek buktatók – mondta Patak Norbert. – De egy alapos felkészüléshez aprólékos felkészülés és gondolkodás szükséges.

Patak Norbert helyi vállalkozók kérdésére elmondta: a hibákat úgy lehet megelőzni, ha azonosulunk a projekttel, amit meg akarunk valósítani. A workshopon elhangzott az is, ha már megvannak a kész tervek, attól sose térjen el a cégvezető, ez ugyanis a siker záloga.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában