elismerés

2018.05.10. 17:38

Az ápolók kiemelkedő munkáját díjazták a kaposvári kórházban

Az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából ünnepséget rendeztek a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházban, ahol több ápoló is elismerést vehetett át kiemelkedő munkájáért.

Góz Lilla

Év ápolója elismerésnek Jurics Jusztina Anikó örülhetett. Az Év asszisztense kitüntetésben Szigeti Annamária, az OnkoNetwork Iroda vezetője részesült, az Év tanulója Vári Dorina lett, az Év kollektívájának a Baleseti Sebészeti Osztály ápolóit választották.

Tizenhatan részesültek főigazgatói dicséretben. Farkas Irma emlékéremnek Lovászné Tóth Ildikó ergoterapeuta, a Kaposvár Megyei Jogú Város elismerésének Hidegné Csikós Lívia, a Liget Időskorúak Otthona munkatársa örülhetett.

A kórház alapítványa tanulmányi ösztöndíjat hirdetett 12-15. évfolyamos ápoló tanulók részére. A kiváló elméleti és gyakorlati tudással rendelkező, a szakma iránti elhivatottságot mutató Dékány Dorottya tanuló kapta az ösztöndíjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában