Helyi közélet

2018.05.07. 18:14

Kaposvári ovisok állatkerti kalandjai Pécsen

Kaposvári gyerekek látogattak el hétfőn a Pécsi Állatkertbe.

Góz Lilla

Pécs, 2018. május 7. Kaposvári gyerekek elsõ csoportja fókabemutatót néz a pécsi állatkertben 2018. május 7-én. A somogyi megyeszékhely önkormányzatának új programja keretében a város minden gyerekének lehetõséget biztosítanak, hogy egyszer ellátogathasson egy állatkertbe. MTI Fotó: Sóki Tamás

Szita Károly a látogatáson bejelentette: a somogyi megyeszékhely önkormányzatának új programjában a város minden gyerekének lehetőséget biztosítanak, hogy egyszer ellátogathasson egy állatkertbe. Így mintegy kétezer kaposvári óvodás juthat el a Pécsi Állatkertbe.

Forrás: MTI

Szita Károly hozzátette: a meghívás természetesen a kísérő szülőknek is szól. Elsőként a Bajcsy-Zsilinszky utcai Központi Óvoda ovisai látogathattak el az állatkertbe, hamarosan pedig a Rét utcai Központi Óvodába járó gyermek mehetnek. Az utazást buszokkal oldják meg, amelyet szintén a város biztosít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában