nyereményjáték

2018.05.09. 19:05

Kitárul a mosolyalbum: kié lesz a legértékesebb gyermekmosoly?

A közelgő gyermeknap apropóján 2018-ban is tematikus fotóversenyt hirdet a Sonline.hu és a Somogyi Hírlap szerkesztősége. Fotózza le gyermekét, töltse fel az oldalon és szerezzen minél több szavazatot, hogy az Ön gyermeke nyerje meg az értékes ajándékok egyikét.

Sonline

Május utolsó vasárnapja a világ sok országában fontos nap: ilyenkor ünneplik a családok legféltettebb kincsét, a gyermekeket, melynek apropóján, a tavalyi nagy sikerre való tekintettel, az idén is tematikus fotóversenyt indítunk hírportálunk kifejezetten erre a célra szánt felületén. Újdonság, hogy ezúttal két 0-3 és 4-6 év közti – kategóriában várjuk a fotókat.

Ha van egy mosolygós képe gyermekéről, ne habozzon töltse fel ide – szavazni is ezen a linken lehet –, s ne feledkezzen meg az űrlap kitöltéséről sem, különben érvénytelen lesz a nevezés. A közönség (vagyis olvasóink) által legjobbnak vélt, a legtöbb szavazatot kapott fotók beküldőit értékes ajándékokkal díjazzuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában