szolgáltatás

2018.05.13. 16:59

Kaposvár Kártya: már egy osztrák hotel is kedvezményt ad

Tovább bővült a Kaposvár Kártya elfogadó helyek száma. A design stúdió, könyvesbolt és egy osztrák hotel is kedvezményekkel várja a kaposváriakat. De a Zsolnai negyedbe is húsz százalékos kedvezménnyel mehetnek a kártyatulajdonosok.

Góz Lilla

– 2005-ben indult útjára a Kaposvár Kártya, azóta is megtartotta lokálpatrióta szellemiségét – mondta Mayerné Bocska Ágnes, a kaposvári Tourinform iroda vezetője. – Jelenleg 18 600 kártyabirtokos van, akik ötven elfogadó helyen 5-20 százalékos kedvezményeket vehetnek igénybe.

– A szolgáltatók pozitívan állnak a Kaposvár Kártyához. Azt tapasztaljuk a fürdő, a busz és színházbérlet vásárlásnál veszik igénybe a legtöbbször a kedvezményeket. Gyerekek és felnőttek is igénybe veszik a szolgáltatást – mondta el Mayerné Bocska Ágnes.

A kaposvári Tourinform iroda vezetője megjegyezte: a Kaposvár Kártya egy naptári évre szól, a felnőttek 635 forintért újíthatják meg, ehhez lakcímkártyájukkal és parkolás esetén a forgalmi engedélyükkel kell betérniük a helyi Tourinform irodába. A családtagok elintézhetik egymásnak a hosszabbítást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában