eveztek

2018.05.28. 15:22

Országos döntőbe jutottak a Kaposvári Egyetem sárkány­hajósai

Szenzációs teljesítménnyel bejutott az országos döntőbe a Kaposvári Egyetem sárkányhajós csapata. Az oktatókból és hallgatókból álló válogatott az orfűi Sárkanyhajó Roadshow-n vívták ki a fináléba jutást.

Sonline

Tavaly májusban ültek először sárkányhajóba a Kaposvári Egyetem oktatói és hallgatói, egy év elteltével pedig már az országos döntőbe eveztek. A fantasztikus bravúrt az orfűi Sárkányhajó Roadshow-n érte el a csapat. A húsz fős válogatott az előkelő harmadik helyezést érte el, így kvalifikálta magát a döntőbe, melynek szeptember 8-9 között Fadd-Dombori ad otthont.

– Hatalmas eredményt értünk el, hiszen rutinos, összeszokott csapatokat sikerült magunk mögé utasítani – mondta Szerb György csapatkapitány. – A válogatottunk ebben a formában most először evezett élesben együtt. Az országos döntőt komolyan vesszük, épp ezért edzőtáborban is készülünk majd, Szegeden.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában