drónnal a Balaton körül

2018.06.11. 14:00

Ilyen volt a Nemzeti Regatta a felhők közül

Ötven település képviseltette magát a siófoki Nemzeti Regattán, melyet a felhők közül rögzített a Drónnal a Balaton körül Facebook-csoport.

Sonline

DCIM100MEDIADJI_0040.JPG

Óriási sikert aratott az immáron harmadik alkalommal rendezett Nemzeti Regatta – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválja Siófokon. A rendezvényen ötven telelpülés mérte össze tudását, s nemcsak a vízen, hanem a szárazföldön is.

Fotó: Keszthelyi György / Drónnal a Balaton körül

A várossá válásának 50. évfordulóját idén ünneplő Siófok olyan településeket látott vendégül, melyek többsége nem a Balaton partjáról érkezett. A két napon át tartó esemény alapját a vitorlásverseny adta, melynek keretében a települések által kiállított hétfős legénységek egy profi kormányossal kiegészülve szálltak vízre a szervezők által biztosított egyforma vitorlásokkal.

A rendezvényen ott volt a Drónnal a Balaton körül Facebook-csoport lelkes csapata is. S Keszthelyi Györgynek hála most megmutathatjuk, milyen volt a Nemzeti Regatta a magasból.

Együttműködő partnerünk a Drónnal a Balaton körül Facebook-csoport.

Minden, ami Balaton ==>> Likebalaton

Fotó és videó: Keszthelyi György

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában