som

2018.07.03. 18:24

Kitüntették Witzmann Mihályt

A község hagyományainak ápolásáért, új értékek teremtéséért, valamint a település infrastruktúrájának fejlesztéséért a Somért kitüntető címet adományozta a helyi képviselő-testület Witzmann Mihálynak, a térség országgyűlési képviselőjének.

K.G.

– Mellettünk állt és mindenkor maximálisan támogatta a települést – sorolta a Somogyi Hírlapnak Lenkey Tibor polgármester a kitüntetés indokait. – A lehetőségeihez mérten menedzselte a pályázatainkat, így óriási szerepet játszott abban, hogy Ságvár és Som közös pályázatát elfogadták egy kerékpárút kiépítésére a két község között. Witzmann Mihályt korrekt, ambiciózus, fiatal képviselőnek tartom. A választókörzetének minden településére többször is ellátogatott, sok rendezvényen járt Somban.

– Hálásan köszönöm Som község képviselő-testületének a megtisztelő kitüntetést, amelyet a falunapi rendezvényen vehettem át Lenkey Tibor polgármester úrtól – mondta Witzmann Mihály. – Az elért eredményekért leginkább a somi embereknek jár az elismerés, én csupán tettem, amit tennem kellett. Segítségemre természetesen a jövőben is számíthatnak Somban és a választókerületem további 70 településén is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában