előválogató

2018.07.29. 20:00

Megyék Szépe: Somogy legszebb lányát keresik

Harmincan jelentkeztek Somogyból a Megyék Szépe rendezvénysorozat kaposvári előválogatójára.

K. G.

A Megyék Szépe elődöntőjét a Virágfürdőben tartották, ahol megmutatták bájaikat a nagyközönségnek is. Koktélruhás felvonulást tartottak a medence partján, és fürdőruhában is bemutatkoztak a zsűrinek. Szinte a megye minden részéből érkeztek érdeklődők.

A húsz éves Pető Alexandra Marcaliból jött, másodévesként tanul a Pannon Egyetemen turizmus-vendéglátás szakon. – Szeretném kipróbálni magam egy szépségversenyen – mondta. – A barátom és anyukám támogatott abban, hogy nevezzek be a Megyék Szépe versenybe. Vannak terveim a szépségiparral, szeretnék modellkedni.

 

Pető Alexandra szerint nincs könnyű dolga egy versenyzőnek, hiszen mindenkiben van valami szép, de a kisugárzás és a pozitív hozzáállás arathat igazán sikert. Egy szépségkirálynőnek megragadónak kell lennie, ezt tartja Bagladi Bettina is, aki a saját modell és hostess stúdióját vezeti. Zsűritag a versenyen, és szakértőként tanácsokkal látta el a lányokat. Nincs titok: az indulóknak semmi más dolguk nincs, mint szépnek lenni, önmagukat adni és mosolyogni. Bagladi Bettina biztos benne, hogy a zsűri minden lányban talál valamilyen értéket.

A Megyék Szépe előválogatói a Balatonon folytatódnak, lesz hasonló elődöntő Balatonlellén, Siófokon és Balatonmárián is. A középdöntőt szeptember 26-án rendezik a kaposvári sportcsarnokban. A Megyék Szépe somogyi döntőjét decemberben tartják a kaposvári Dorottya Hotelben. A szervezők azt ígérik, nem csak dicsőség és feledhetetlen élmények várják a megméretésre jelentkezőket, de a nyeremények is kecsegtetőek. A győztes több mint 200 ezer forint összdíjazásra számíthat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában