Balaton Piknik

2018.08.21. 11:30

Sztár DJ-k léptek fel a balatonboglári Gömbkilátónál

Festői környezetben, a balatonboglári Gömbkilátónál rendezte meg a MOL Nagyon Balaton az első Balaton Pikniket, melyen a Kruder & Dorfmeister volt a sztárvendég.

Molnár Gábor

– Egy olyan helyet kerestünk, ahol nagyon jól meg tudjuk szervezni a pikniket és gondoltuk egy merészet, s elhoztuk ide, a Gömbkilátóhoz, ahol még senki sem csinált ehhez hasonló rendezvényt – mondta Pákozdi Rebeka, a MOL Nagyon Balaton rendezvényszervezője. – Ez egy ikonikus hely, melynek nagyon jó hangulata van és a kilátás is önmagáért beszél.

A Balaton Piknik sztárvendége a Kruder & Dorfmeister volt. A bécsi páros immár huszonöt éve együtt zenél.

– A jubileum okán szerveztek egy turnét, s úgy gondoltuk, ezen különleges alkalomhoz egy különleges helyszín dukál – tette hozzá Baji Bernadett, aki szintén a rendezvény szervezője. A bécs sztár DJ-k stílusában keveredik a soultól kezdve a jazzen át az ambient zenékig mindenféle és ebből egy lüktető, hátradőlős zene jön ki. Ezért olyan hazai fellépőket válogattunk eléjük, akik hasonló minőséget és stílust képviselnek.

Mivel összetett zenét játszik a Kruder & Dorfmeister, ezért a közönségük is sokrétű, ezért úgy alakították ki a programokat, hogy mindenki jól érezhesse magát. A bulizók mellett, a családosok és a pihenni vágyók is jól szórakozhattak a Gömbkilátó tövében.

A pikniken összefutottunk egy fiatalemberrel, aki Londonból érkezett. Azt mondta: a barátaitól hallott a rendezvényről és nem akarta kihagyni. Nagyon tetszett neki a Gömbkilátó, a balatoni panoráma és Boglár is.

Először még csak a fák alatt hűsöltek a fesztiválozók, aztán, ahogy közeledett a Kruder & Dorfmeister fellépése egyre többen érkeztek a színpad elé és a beléptetőknek is egyre több lett a dolguk. Végül aztán teljesen megtelt a Gömbkilátó alatti tér, annyian buliztak a bécsi sztár DJ-k zenéjére, hogy egy gombostűt sem lehetett volna leejteni.

A szervezők azt mondták, még nem tudják, lesz-e folytatás, nagyban függ attól is, milyen lesz a Balaton Piknik fogadtatása. A jelek szerint nagy sikert aratott a parti, a többi pedig a rendezőkön múlik. S ahogy az egyik bulizó fogalmazott: még több ilyet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában