foci

2018.09.04. 14:05

A kormányhivatal nyerte a harmadik Fidelitas sportnapot

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Fidelitas Somogy Megyei Sportnapot, s másodszor adott otthont az eseménynek a balatonlellei Napfény strand.

Molnár Gábor

– Somogyvár, Balatonlelle, Siófok és a Somogy Megyei Kormányhivatal focicsapata mérte össze tudását a focipályán – mondta a Sonline.hu-nak Biró Marcell, a Fidelitas Somogy Megyei Választmányának elnöke, regionális igazgató. – Sőt Dani Attila, a Békés megyei Mezőgyán polgármestere is tiszteletét tette a sportnapon. A győzelmet végül a kormányhivatal együttese szerezte meg, megelőzve Somogyvár, Siófok és Balatonlelle csapatát. Aki nem akart a focizni, az sem maradt program nélkül, nekik balatoni hajózást szerveztünk.

– A Fidelitas szlogenje: közösség és közélet, s ezért a rendezvény egyik célja a közösségépítés volt, azaz, akik a szervezet részesei, azok még jobban összekovácsolódjanak – hangsúlyozta Biró Marcell. – Akik pedig csak „kívülről” látnak minket, ismerjék meg a Fidelitast. A rendezvény másik, közéleti üzenete pedig az volt, hogy mindenki ismerje meg azokat az intézkedéseket, mellyekkel a kormány segíti a fiatalokat.

Fotó: Facebook

Választmányi ülést is tartottak, melyen részt vett Neszményi Zsolt kormánymegbízott és Witzmann Mihály országgyűlési képviselő is.

– A sportos programok előtt politikai aktualitásokról, a mögöttünk hagyott országgyűlési kampányról, és az előttünk álló feladatokról beszéltem a jelenlévőknek – írta Facebook-oldalán Witzmann Mihály.

Neszményi Zsolt kormánymegbízott köszöntőjén keresztül engedett betekintést a kormányhivatalok működésébe, és felhívta a figyelmet hazánk megvédésének fontosságára, amelyben komoly szerep hárul a fiatalságra is.

Az eseményen részt vett Móring József Attila országgyűlési képviselő is. – Összességében nagyon jó hangulatban telt el a Fidelitas Somogy Megyei Sportnap, melyet egy közös vacsora zárt – mondta Fidelitas Somogy Megyei Választmányának elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában