szakmai napok

2018.10.26. 17:55

Csíkszeredai óvónők tanultak kaposvári kollégáktól

A zenei nevelésről tartottak szakmai napokat csíkszeredai pedagógusoknak a toponári Festetics Karolina Központi Óvodában.

Fenyő Zsuzsa

A toponári óvoda 5, 5 millió forintot nyert egy Erasmus +-os pályázaton, amely lehetővé tette, hogy megszervezzék a programot, és meghívják rá az erdélyi testvérváros óvodájának pedagógusait. – A vendégek megnézték a jó gyakorlatainkat és ezeket a tapasztalatokat elviszik vissza Csíkszeredába – mondta Bekesné Porczió Margit, a Festetics Karolina Központi óvoda intézményvezetője. – Nagyon fontos, hogy a zenei nevelést már óvodás korban elkezdjük.

A többnapos program keretében rendeztek kerekasztal-beszélgetést és csapatépítő játékokat, de bemutatkozott a Tücsök zenekar zenei tehetségműhely, és az óvodai tehetséggondozásról is tartottak előadást. Az erdélyi vendégek sok új tapasztalattal és tudással tértek haza, és sokat jelentett nekik, hogy magyar kollégákkal dolgozhattak együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában