Brassó utca

2018.11.16. 18:37

Megújult a gödrös, kátyús út

Teljesen megújult a kaposvári Brassó utca nyugati oldala. A 360 méteres szakaszt három méter szélességben újraaszfaltozták, valamint mindkét oldalon 75 centis murvapadkát építettek. A beruházás 17,8 millió forintba került.

Marosi Gábor

A péntek délutáni bejáráson Szita Károly, Kaposvár polgármestere elmondta: a Brassó utcában élők már régóta szerették volna, hogy megújuljon a gödrös, kátyús utca. A város vezetője hozzátette: az idén 480 millió forintot fordítanak út- és járdafelújításra Kaposváron, ezt a jövőben is szeretnék folytatni.

Szita Károly hangsúlyozta: évekkel ezelőtt, amikor elkezdődött az útfelújítási program, úgy döntöttek, hogy mielőtt műszakilag átadnak egy útszakaszt, előtte kikérik az ott élők véleményét is, hogy elégedettek-e a fejlesztéssel. A Brassó utcában élők örülnek a felújításnak, de több észrevételüket is jelezték a polgármesternek.

Sokak szerint nem kapott megfelelő alapot az új út, ami miatt később újra több kátyú alakulhat ki, de olyan is volt, akinek a murvapadkával voltak problémái. A polgármester arra kérte a Brassó utcaiakat, hogy írják le egy papírra, mivel nem értenek egyet, azt pedig továbbítják a kivitelezőnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában