fesztivál

2018.12.27. 14:01

Egy újabb világsztár érkezésének örülhet a Strand közönsége

Újra komoly nevekkel erősít a nyári Balaton egyik legkedveltebb fesztiválja, a Strand Fesztivál.

Koszorus Rita

Az eddig bejelentett fellépők mellé a fesztivál szervezői most elárulták, augusztus 22-én a színpadra lép az r&b világsztár Jason Derulo is. A szupersztárnak nem ismeretlen Zamárdi hiszen 2015-ben nagy sikerű koncertet adott a Balaton Soundon.

Derulonak olyan slágereket köszönhetünk, mint a Watchasay, a Wiggle, vagy éppen Breathin’ és a Swalla. Olyan sztárokkal dolgozott már 16 évesen, mint Pitbull vagy P. Diddy. Csillaga pedig azóta is egyenesen ível felfelé a showbusiness egén.

Jason Derulon kívül még felperzseli a zamárdi fövenyt Dimitri Vegas és Like Mike, John Newman, de Anne-Marie és a Jonas Blue is tiszteletét teszi a magyar tengernél.

A nemzetközi sztárokon túl, olyan magyar zenészek lépnek fel az augusztus 20-án induló Strand Fesztiválon, mint a Halott Pénz, Quimby, ByeAlex és a Slepp, Majka és Rúzsa Magdi. A rendezvény idén rendhagyó módon a nemzeti ünnepen startol.

A legutóbbi Strandon készült videónk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában