Videó

2019.01.17. 20:00

Kiosztották a Három Királyok Túra adományait

Célba értek az idei Három Királyok túrán felajánlott édességek. Már várták a kaposfüredi Napsugár Otthon, a kaposvári Borostyánvirág Anyaotthon és a Nyitott Kapu Gondozási Központ lakói, hogy megérkezzen az édes adomány.

Koszorus R.

Idén 537-en neveztek, ennél valamivel több csokoládé gyűlt össze, hiszen volt aki nevezési díjnak több táblával is hozott. Ezeket osztották szét a szervezők, Nagy Attila a kaposfüredi részönkormányzat elnöke vezetésével. – Sikeresnek értékelem az idei túrát – mondta érdeklődésünkre Nagy Attila. – Szerencsére jók voltak a visszajelzések és a havazás miatt kimondottan jó volt a túra hangulata. Többen is azt mondták: amiatt jöttek el, hogy végre behavazott.

A Három Királyok túrát idén tizenharmadik alkalommal szervezték meg. Az alapötletet a napkeleti bölcsek adták, akik felkeresték a kisdedet és ajándékokat vittek neki. Ezért a vízkereszthez legközelebb eső hétvégén a Kaposfüredi Részönkormányzat a Szeretem Kaposvárt Mozgalom segítségével meghirdeti a túrát. Ahol egy tábla csoki a nevezési díj, a cél pedig a kaposfüredi szőlőhegy, ahol szőlősgazdák látják vendégül a megfáradt kirándulókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában