szépségverseny

2019.04.19. 10:37

Tündérszépek: barcsi lány is bejutott az országos döntőbe

Olvasóink április 14. éjfélig értékelhették online portálunkon, a sonline.hu-n Somogy, Tolna, Baranya megye szépségeit a már korábban megismert képek és videók alapján. A regionális fordulóban minden megyéből négy lány mérette meg magát a második körben.

Barkóczy László

A szavazatok alapján Marosvári Dóra (Somogy), Szarkali Ilona (Tolna), Fábián Evelin (Baranya), a szakmai zsűri döntése alapján pedig Somogyvári Dalma (Baranya) nyerte a négy darab 50 ezer forintos vásárlási utalvány egyikét, és jutott tovább 13 megye legjobbjai közé.

Az április 24-én induló 13 megyés központi fordulóban a régiónk lányai a többi megye Tündérszépeivel versenyeznek. Arra biztatjuk olvasóinkat, hogy ezt tegyék is meg, hiszen a végső fordulóban olvasóink szavazatai alapján hirdetjük ki a verseny közönségdíjasát. A Tündérszépek szépségkirálynőjét és két udvarhölgyét ezúttal a szakmai zsűri választja majd ki.

Április 24-ig átmenetileg ugyan nem lehet szívekkel ostromolni a hölgyeket, de addig sem maradunk szépségek nélkül: az ország más megyéiből vendégszereplő lányok mutatkoznak be hírportálunkon és napilapunkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában