Kitüntetés

2019.08.21. 14:35

Díjazták a megye köztisztviselőit

Huszonegy munkatársnak köszönte meg munkáját a Somogy Megyei Kormányhivatal az augusztus 20–ai állami ünnep alkalmából. Neszményi Zsolt kormánymegbízott köszöntőjében kiemelte: dolgozóik kiemelkedő szakmai tevékenységet nyújtottak és nagyon jól alkalmazkodtak az átszervezésekhez, változásokhoz.

Góz Lilla

– Augusztus 20–a a magyar nemzet legnagyobb ünnepe, sikerült az ország függetlenségét több mint ezer éve fenntartani – mondta el köszöntőjében Neszményi Zsolt kormánymegbízott. Hozzátette: szakmájukban számos változáshoz kellett alkalmazkodniuk az elmúlt csaknem tíz évben.Felidézte, hogy 2010 után teljesen átalakult a közigazgatás, 2013–tól pedig a járásokban általános hatáskörű közigazgatási szervek jöttek létre, amelyek megkönnyítették az ügyintézést a helyi lakosoknak. Neszményi Zsolt a nemzeti ünnep alkalmából huszonegy somogyi dolgozónak köszönte meg az áldozatos és példaértékű munkáját.

 

Marcsingó Roberta 1991 óta dolgozik a közigazgatásban, jelenleg a kormányablakban ügyintézőként, ahol személyi okmányokkal foglalkozik.

– Rengeteg változáson mentem keresztül a 18 év alatt a közigazgatásban. Régen az önkormányzathoz, most a kormányhivatalhoz tartozunk. Számomra mindig az ügyfelek voltak a legfontosabbak, nagyon szeretek az emberekkel foglalkozni – jegyezte meg a díjazott. Rajz Andrea négy éve dolgozik a gyámügy osztályon, ahol a gondnokság alá helyezést, eseti gyám kirendelését és a felülvizsgálati pereket irányítja.

– Nagyon szeretem a munkám, minél tovább szeretnék itt maradni a hivatalnál – tette hozzá Rajz Andrea. A díjazottak neveit a sonline.hu oldalunkon elolvashatják.

Elismerésben részesültek:

Németh Alíz, az Élelmiszerlánc-biztonsági és Földhivatali Főosztály Földhivatali Osztályának ingatlan-nyilvántartási szakügyintézője

Kocsis Éva, a Népegészségügyi Főosztály járványügyi szakügyintézője

Horváth Tiborné, a Társadalombiztosítási Főosztály egészségbiztosítási pénzügyi szakügyintézője

Sós Melinda, a Foglalkoztatási Főosztály közfoglalkoztatási szakmai referense

Szanyiné Csuport Szilvia, a Hatósági Főosztály Igazságügyi Osztály pártfogó felügyelője

Zsíros Gergely, az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Normatív Támogatások Kérelmezési Osztályának kérelmezési vezető szakreferense

Hári Sándor, a Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály Támogatási és Bérgazdálkodási Osztály dolgozója

Márton Henriett a Jogi, Humánpolitikai és Koordinációs Főosztály Humánpolitikai, Szervezési és Koordinációs Osztályának kormánytisztviselője

Matula-Szabó Katalin, a Nagyatádi Járási Hivatal hivatalvezető-helyettese, aki ellátja a Hatósági Gyámügyi és Igazságügyi Osztály osztályvezetői feladatait is.

Tirásziné Harangozó Klára a Fonyódi Járási Hivatal Okmányirodai Osztályának kormányablak szakügyintézője

Baloghné Princz Erzsébet, a Kaposvári Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Egészségbiztosítási Osztály dolgozója.

Rajz Andrea, a Kaposvári Járási Hivatal gyámügyi szakügyintézője

Marcsingó Roberta a Kaposvári Járási Hivatal kormányablak ügyintézője

dr. Nagy Zsolt a Kaposvári Járási Hivatal Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály Munkavédelmi és Munkaügyi Osztály jogi szakügyintézője

Simon Jánosné a Kaposvári Járási Hivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály Erdészeti Osztályának munkatársa

Fülöp Csabáné a Marcali Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály dolgozója

Pantocsekné Miczók Tímea a Csurgói Járási Hivatal települési ügysegédje.

Bogdán Aranka, a Barcsi Járási Hivatal Földhivatali Osztályának ingatlan nyilvántartási szakügyintézője, aki egy későbbi időpontban veszi át oklevelét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában