Tündérszépek

2019.09.10. 14:38

Íme az első három lány, aki meghívást kapott a Tündérszépek 2020 fotózására

Javában zajlik a Tündérszépek jelentkezőinek előzsűrizése, amelynek során már a fotózásra is elkezdtük behívni a lányokat. Nézd meg, kik kaptak már meghívót, és ne feledd te is jelentkezhetsz, ha közéjük szeretnél kerülni!

Barkóczy László

Már javában tart az előválogatás: a beküldött fotók alapján a szakmai zsűri már elkezdte a munkáját azzal kapcsolatban, hogy kiket hív be a tízmillió forintos összdíjazású verseny megyei fordulóját megelőző fotózásra. Jelentkezz te is!

Íme, az első három lány, aki már egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy 2020 Tündérszépe legyen:

Kanász Cintia előző versenyünkön is indult, és tényleg szép sikereket ért el! Reméljük ez most sem lesz másként!

És ennél a képnél még jobb a bikinis képe, így érhető a várt siker!

A másik lány, aki fotózásra hívtunk és szintén indult Tündérszépek versenyünkön, Fejes Réka. Ő már többször volt Sonlány is. Ki emlékszik?

A harmadik pedig Kovács Katalin, kit fotózásra hívtunk be! Katalin már jelentkezett előző versenyünkre is, ám akkor nem sikerült portfólióját elkészíteni. Reméljük, most több szerencsével jár!

Ha úgy érzed, hogy neked is ezek között a lányok között a helyed a Tündérszépek szépségversenyen, most még nem késő jelentkezni.

A fotózáson teljes portfólió-anyagot készít a versenyzőkről fotósunk, Muzslay Péter, de saját portfólióval is lehet nevezni.

Fontos tudni, hogy az idén a megyei fordulóból a szakmai zsűri három, a közönség pedig egy hölgyet juttat tovább, valamint hogy a jelentkezők már figyeljék a mailfiókjukat, hiszen már érkeznek az értesítések arról, hogy bekerültek-e a fotózásra.

A Tündérszépek versenyre Somogy megyében állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező, valamint a megye területén született hölgyek, vagy az itt található oktatási intézmények hallgatói jelentkezhetnek, akik a jelentkezés idején már betöltötték a 16. életévüket, de a döntő napjáig nem töltik be a 30. életévüket.

Tündérszépek 2020: ingyenes profi fotózás várja a jelentkezőket, a nyertesekre modellszerződés, egzotikus utazások, H&M vásárlási utalványok, telefonok várnak

A jelentkezés már elindult, a tunderszepek.hu oldalra kattintva könnyedén nevezhetsz saját fotókkal vagy ha úgy kényelmesebb, profi fotósunk ingyen kattint rólad pár képet. A verseny több fordulóból áll, a döntőbe jutott lányokat táborban készítjük fel a januári fináléra.

A legszebbekre közel 10 millió forint értékben várnak nyeremények: modellszerződés, H&M vásárlási utalványok, mobiltelefonok, egzotikus utazások.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában