egészség szolgálatában

2019.09.29. 11:11

Százakat vonzott a szabadegyetem

A Kaposi Mór Oktató Kórház nem csak az ország négy orvosi egyetemének oktató kórháza, de elkötelezett a helyiek egészségtudatos szemléletének formálásában is.

Koszorus R.

Az egészségtudatos magatartásra és az egészségmegőrzés fontosságára való figyelemfelhívást az intézmény kiemelt feladatának és felelősségének tekinti.

Repa Imre, a intézmény stratégiai igazgatója azt mondta: ez a rendezvény csak egy eleme az átfogó, a kaposváriak egészségét szolgáló programnak.

A rendezvényt Gondos Miklós nyitotta meg. – Eszközt tudunk ahhoz adni, hogy működjön az ellátórendszer, de ahhoz, hogy az egészségben töltött idő minél hosszabb legyen, önök is kellenek – mondta az Állami Egészség Ellátó Központ főigazgatója. A szabadegyetemen Szita Károly polgármester mutatta be az Egészséges Kaposvárért Programot. Majd Moizs Mariann, a kórház főigazgatója Szívügyünk az egészség címmel beszélt arról, mit tehetünk egészségünk megőrzése érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában