Tündérszépek

2019.09.21. 19:30

Ugyan a szépség belülről fakad, nem könnyű tündérszépnek lenni

Nem mindegyik szépségverseny kritériuma az, hogy a legjobb formádat hozd, de ha megteszed, nem csak a versenyre való felkészülés alatt, de utána is jobban érezheted magad.

Sonline

Van aki olyan szerencsés adottságokkal rendelkezik, amilyenekhez hasonlót mások csak hosszú munka és odafigyelés által érhetnek el. A vágyott alak megszerzése, vagy megtartása azonban még azoknak is nehézkes akik jó géneket örököltek.

– Volt olyan aki vett részt szépségversenyen, de nem kimondottan ezért jött hozzánk – mondta Nagy Márk, aki személyi edzőként magánórákat és csoportos foglalkozásokat is tart, amikor épp nem a kaposvári Fino röplabdacsapatát edzi.

– Általában azok, akik szépségversenyre készülnek egy folyamatos állapotot szeretnének fenntartani. Nem járnak ezért sűrűbben. Nekik általában olyan gyakorlatokat mutatunk, amik nem kifejezetten izmossá, sokkal inkább feszesebbé teszik a fenék, illetve combok körüli izmokat. – Nagy Márk szerint alakformálás terén szintén nagy figyelmet kell fordítani a karon levő feleslegek eltüntetésére is. – Nehéz, nagy kihívás, hogy elérd az eredményt meghatározott időre. – egészítette ki.

Vajda János edző szerint akár két hónap alatt sikerülhet szemmel látható változásokat elérni, ha hajlandó valaki akár heti három alkalommal is bejárni az edzőterembe. – Komplex erőgyakorlatokkal dolgoznék, a guggolástól a felhúzásig mindent, nem túl nagy súlyokkal, csak hogy kissé feszesebbek legyenek az izmok.

Az étkezésre nagyon fontos odafigyelni, anélkül ez nem megy

A legjobb forma megtartásához rendkívül szigorú étrendek vannak. – Mondta Nagy Márk, amikor az edzések hatékonyságáról kérdeztem. Ő is készített már személyre szabott étrendet, de mint mondja:

– Leginkább azzal keresnek meg, hogy tudnának egy kis változatosságot belevinni, mit ehetnek még, amire esetleg nem gondoltak eddig.

Vajda János is a helyes étrendet emelte ki. Elmondta, hogy előfordult már az is, hogy bár edzőtársai rendszeresen részt vettek az órákon, nem tartották be a szükséges étrendet, így a kívánt hatás is elmaradt.

A Tündérszépek legszebb versenyzői felkészítőtáborban és showműsorral egybekötött döntőn vesznek majd részt, így érdemes folyamatosan készülni, hogy végül mindenki a legjobb formáját hozhassa.

Fontos tudni, hogy az idén a megyei fordulóból a szakmai zsűri három, a közönség pedig egy hölgyet juttat tovább, valamint hogy a jelentkezők már figyeljék a mailfiókjukat, hiszen már érkeznek az értesítések arról, hogy bekerültek-e a fotózásra.

A Tündérszépek versenyre Somogy megyében állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező, valamint a megye területén született hölgyek, vagy az itt található oktatási intézmények hallgatói jelentkezhetnek, akik a jelentkezés idején már betöltötték a 16. életévüket, de a döntő napjáig nem töltik be a 30. életévüket.

Tündérszépek 2020: ingyenes profi fotózás várja a jelentkezőket, a nyertesekre modellszerződés, egzotikus utazások, H&M vásárlási utalványok, telefonok várnak

A jelentkezés már elindult, a tunderszepek.hu oldalra kattintva könnyedén nevezhetsz saját fotókkal vagy ha úgy kényelmesebb, profi fotósunk INGYEN készít egy profi sorozatot. A verseny több fordulóból áll, a döntőbe jutott lányokat táborban készítjük fel a januári fináléra.

A legszebbekre közel 10 millió forint értékben várnak nyeremények: modellszerződés, H&M vásárlási utalványok, mobiltelefonok, egzotikus utazások.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában