pályaválasztás

2019.11.30. 21:00

Pályaorientációs nap Nagyatádon

Pályaválasztási nyílt napot tartott a KSZC Nagyatádi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, melyen az Árpád Fejedelem és a Bárdos iskola mintegy százötven diákja vett részt. A körzet általános iskolásai részére október folyamán szervezték meg a napot – Mondta Perák Veronika igazgatóhelyettes.

Györke József

Fotó: Picasa

Az aulában Döméné Lajos Katalin igazgató asszony köszöntötte a megjelent diáksereget és a kísérő nevelőiket, majd ismertette a látnivalókat. A középiskola diákjai és tanárai kitettek magukért, hisz a nyílt napra szánt idő jó hangulatban és gyorsan elszállt. Megismerkedhettek a festő-mázoló szakmával, a szakácsok és a cukrászok munkájával (kóstolóval egybekötve), sok fiút vonzott a gépi forgácsoló bemutató, valamint sokan felkeresték a bolti eladó részleget is. A TESCO és a marcali Ziehl Abbeg Kft már évek óta visszajáró vendég. Ez évben bemutatkozott a „dm” is. Megragadta a tanulókat az illatözön. Nagy tetszést aratott a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara virtuális szakmabemutatója.

A résztvevő diákok örömére csaknem valamennyi helyen ajándékokat is kaptak, így örömmel térhettek iskolájukba és mesélték el a látottakat fiatalabb és idősebb társaiknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában