újjáépítve

2019.12.06. 17:30

Átalakították, hogy több örömet okozhasson

Új játszóteret hozott ajándékba a Mikulás a donnerieknek: pénteken adták át a felújított szabadtéri játékokat a Kőrös utca sarkán, és mindjárt birtokba is vették a Rét utcai óvodások. A környéken élő kisgyermekes szülők régi vágya teljesült ezzel.

K.G.

Korábban egy elhanyagolt grund állt itt, emlékezett vissza Szép Tamás, a körzet önkormányzati képviselője, aki örömmel nyugtázta, hogy a focipálya megmaradt, csak kisebb kapukkal. Az átadáson Szita Károly polgármester kitért arra, hogy a Gyermekmosoly program keretében 220 millió forintot fordítottak öt kaposvári játszótér felújítására, illetve felépítésére a szülők javaslatai alapján.

A Vaszary parki 100 millió forintba, a desedai, az Aréna melletti, a kisgáti és a donneri játszótér egyenként 30-30 millióba került, de ezen az áron korszerű és biztonságos körülményeket teremtettek, színvonalas játékokat adtak át a gyerekeknek. A játszótereket a kaposvári írónő, Fésűs Éva mesefiguráiról nevezik majd el. A donneri óvodások örömét fokozta, hogy a Mikulástól ajándékcsomagot kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában