jóslat

2020.01.01. 09:00

Az ádándi látóasszony megmondja: kemény évünk lesz, sok-sok érzelemmel

Sok megpróbáltatás várhat az átlagemberre a következő időszakban, kemény évet vár az ádándi látóasszony. Már januártól érvényesül a Plútó és a Szaturnusz hatása a világra.

K. G.

Nehéz esztendő, érzelmi gazdagság vár 2020-ban – mondta lapunknak Ursinyi Julianna, az Ádándon és Nagyberényben élő látnok. – 2020 a hold éve lesz, márciusban lépünk be ebbe a szakaszba – mondta. – A hold emeli a vizet, és ez érzelmi gazdagságához vezet, ezért akaratlanul sok lesz az érzelmi, szerelmi szövevény, vagyis megnő a szívvel kapcsolatos problémák, kalandok lehetősége. A sok víz azonban sok sírással járhat együtt. De az emberek ne keseredjenek el, sőt 2020 a víz jegyűeknek szerencsét hozhat, a Rák, Skorpió és Vízöntő jegyben születettek kifejezetten sikeres és gazdag évet zárhatnak jövőre.

Túltöltődött a világ feszültséggel, figyelmeztetett a jósnő, de a Szaturnusz és a Plútó uralkodó hatást kifejtve a következő időben átalakulást hoz majd. A sors bolygója záró korszakot jelölhet, és egy új korszak megnyílását vetíti előre. Az új évben már az előző időre vonatkozó elszámolást a két bolygó uralma végzi el. Ennek kiteljesedésként jelenthet a hold vize életet. A tudományban nagy előrelépést ígér a jövendőmondó, aki szerint a megérkező új korszakban a tudomány találkozik majd a misztikával.

Ursinyi Julianna a saját állítása szerint látnoki erővel bír, betegséget, problémákat lát előre, életútváltoztatást dolgoz ki, és a lélekterheket is képes feloldani. Sok éve tanítja a tapasztalatait, és arra inti az embereket, hogy találják meg az életük értelmét, mert azért vagyunk a földön, hogy fejlődjünk a jelenlegi létformánkban, mert a tanulás és fejlődés képessége a legfontosabb. A hold és a víz azonban új életet ígér 2020-ra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában