fotók és videó!

2020.01.01. 16:42

Tánccal, pezsgővel és tűzijátékkal köszöntötték az új évet a kaposváriak

Tűzijátékkal, koncerttel és pezsgővel búcsúztatták az óévet Kaposvár főterén. Több százan gyűltek össze, hogy együtt ünnepeljenek. A jó hangulatról ezúttal a Mystery Gang gondoskodott.

Góz Lilla

Szerpentin a nyakban, paróka a fejen és trombita a szájakban. Sokan színes kellékekkel búcsúztatták 2019-et Kaposváron.

– A papírtrombitát és a sikolymaszkot viszik a legtöbben – mondta el Bakai Zoltán árus. Kora este a fiatalok vették birtokba a Kossuth teret.

– Kijöttünk körülnézni, de nagyon hideg van, nem hinném, hogy lent leszünk éjfélig, inkább otthon koccintunk – mondta el Mercz Jakab. A Kossuth téren a Redplot17 kaposvári fiatalokból álló együttest hallgatták meg, majd a Mystery Gang szórakoztatta a közönséget. A mindössze pár fokos hidegben jól esett a forralt bor, vagy a forró tea. Sokan pedig táncra is perdültek a téren.

 

– A forró italok mellett gyrossal, hurkával, kolbásszal is készültünk azoknak, akik megéheznének – mondta el Németh Andrea büfés. Többen érkeztek a szomszédos Tolna megyéből a somogyi megyeszékhelyre szilveszterezni.

– Ráböktünk a térképre hol van szabadtéri buli koncertekkel és Bátaszéken beültünk este a kocsiba, most pedig itt vagyunk – mondta el Sávics Attila. Párja szerint étterembe minden hétköznap mehet az ember, de szabadtéri szilveszterre nem, igaz ne árt melegen öltözni. Réti Gabriella pedig Dombóvárról érkezett. Egy vörös csillogó parókában bulizott párjával.

– Próbálunk itt átcsúszni a jövő évre, de nem panaszkodunk, jó volt 2019, bízom benne, hogy 2020 is legalább ilyen lesz – mondta el a szilveszterező. Éjfél előtt pár perccel Borhi Zsombor, Kaposvár alpolgármestere köszöntötte a Kossuth téren megjelent ünneplő tömeget.

– 2019 egy sikeres év volt Kaposvár életében, büszkék lehetünk arra, amit közös munkával elértünk – mondta el Borhi Zsombor. Az alpolgármester 2020-ra szeretet, jó egészséget, sok boldogságot és gyarapodást kívánt a városlakóknak. Éjfél után a Kossuth térre kilátogatók közösen énekelték el a Himnuszt, majd következett a tűzijáték, utána pedig a Mystery Gang szolgáltatta ismét a talpalávalót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában