felháborodás

2020.02.06. 13:06

Tanmedence helyett az aulában várakozhatnak a szülők

A napokban több levelet is írták szülők a Kaposvári Virágfürdő vezetésének, hogy nehezményezik azt, hogy a tanmedence üveges fala mögé nem ülhetek le, míg gyermekeik úszásoktatáson vesznek részt. Hétfő óta a pénztár előtti aulában kell várakoznunk a kapu mögött.

Góz Lilla

Kis Zsófia, az egyik érintett anyuka a közösségi oldalon is közzé tette levelét, amiben azt írta le, hogy gyermekét gyógyúszásra vitte, ott szembesült azzal, hogy a tanmedence üveges fala mögé nem ülhetek le többé, míg kislánya úszik.

– Szomorúan vettem tudomásul, hogy se nagyfiam, se kislányom úszását nem figyelhetem, mert a pénztár előtti aulában kell várakoznunk a kapu mögött – mondta el az édesanya. Hozzátette: az úszás végén sírva jött ki gyermeke, mert azt hitte otthagyta.

– Úgy érzem, egy olyan döntés született, ahol pont azok a szempontok merültek feledésbe, amik miatt átláthatóvá tették a tanmedence falát, kérem a kaposvári Virágfürdő vezetését, hogy vizsgálják felül döntésüket – jegyezte meg az édesanya.

Az ügyben megkerestük a Virágfürdő vezetését is. Azt közölték, hogy tanmedencéjükben nap mint nap több egyesület szervezetében zajlanak úszásoktatások. Az edzők akkor tudják hatékonyan végezni a munkájukat, ha zavartalan a környezet. Ahhoz, hogy ezt biztosítani tudják – több edző kérésére- a szülőknek, illetve a kísérőknek az aulában biztosítanak várakozási lehetőséget. A változtatásról az edzők tájékoztatták az érintetteket, de a beérkezett szülői észrevételek miatt az oktatók kérését felülvizsgálják.

Fotónk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában