Minden napra Balaton

2020.07.04. 14:16

Kövér László és Curtis is Rádpusztán rúgja a bőrt

Újra előkerülnek a bográcsok a Rádpuszta Gasztro- és Élménybirtokon, ám a sportkedvelők kispályás jótékonysági focimeccseket is nézhetnek.

Sonline

A pörköltfőző versennyel egybekötött kispályás focikupán mérik össze tudásukat a csapatok. Két csoportban összesen nyolc csapat verseng a kupáért. Az A csoport egyik továbbjutója, az UTE színeiben Széki Atilla azaz Curtis is pályára lépett. A másik továbbjutó együttes a Balatonszemes volt, akik a Parlament Válogatott elleni 2-0 arányú győzelmével biztosította be a sikert. A parlamenti alakulatban balhátvédként pályára lépett Kövér László is, az Országgyűlés elnöke.

Mint megtudtuk hétfőn esténként edz a Parlament Válogatott, körülbelül 25 fős kerettel. Ha meghívás érkezik igyekeznek eleget tenni ennek és delegálni a csapat egy részét.

 

– Szomorú vagyok, mert az Újpest ellen kikaptunk 3-1-re, majd megvertük a Kaposvárt 2-1-re, ám végül a szemesi csapat két potyagóllal megnyerte ellenünk a meccset, így számunkra a nap véget ért – értékelte a parlamenti csapat teljesítményét Kövér László.

Frissítés!

A B csoportból a Budapest Honvéd FC és Kaposvár Melasz csapata jutott be a négyesdöntőbe.

A bronzmeccsen a Balatonszemes és a Honvéd küzdelme végén a balatoniak örülhettek éremnek, míg a döntőt magabiztos játékkal az Újpest csapata nyerte, így a lilák emelhették magasba a rádpusztai trófeát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában