Minden napra Balaton

2022.02.18. 15:18

Ismét fejest ugorhatunk a gigabuliba Zamárdiban

Világsztárokkal tér vissza két év kényszerpihenő után a Balaton Sound Zamárdiba.

Koszorus Rita

Forrás: balatonsound.hu

A kihagyást követően június 29. és július 2-a között tartják Európa egyik legnagyobb zenei fesztiválját a Balaton Soundot. A minap a Zamárdiban tartott fesztivál szervezői lerántották a leplet a fellépőkről is, így már biztosak lehetnek benne a partiarcok, hogy az elektronikus zene legnagyobb ágyúi fellépnek a fesztiválon. 

Az első napon Martin Garrix, a veteránnak számító Paul Kalkbrenner és honfitársa Robin Schulz is a lemezjátszók mögé állnak a Balaton partján. De a brit slágergyáros Jonas Blue és a holland DJ duó a Yellow Calw is mindent megtesz majd azért, hogy ismét beleremegjen a Balaton-part a visszatérő gigafesztiválba. 

A fellépők között szerepel a napjaink legfelkapottabbjának számító páros Dimitri Vegas és Like Mike, valamint mások mellett Alesso és Carnage és Imanbek is tiszteletét teszi a Balatonnál ezen a nyáron. S persze közönségkedvenc Marshmello valamint Timmy Trumpet koncertjeit is már sokan várják. 

Mint az ismert tavaly elmaradt a Balaton Sound a járvány miatt, s kétséges volt a jövője egy rövid ideig. Azonban Zamárdi vezetése konzultációt indított a lakosok körében, hogy megtudják: mit szeretnének a városlakók, maradjon vagy menjen a fesztivál. A zamárdiak pedig úgy döntöttek, megtartanák a több tízezer turistát vonzó zenei fesztivált. 

A szervezők egy három éves szerződést kötöttek a város vezetésével, amelyben megállapodtak a fesztivál megtartásának minden feltételéről. Az önkormányzat kérésére helyezték a Balaton Soundot június végi időpontra, s a város kérésére csökkentették ötről négynaposra a vízparti együttlétet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában