közlekedés

2020.08.21. 18:34

Ismét új helyre kerülnek a helyi járatos buszok Kaposváron

2020. augusztus 26-án (szerda) üzemkezdettől birtokba veszik a Kaposvári Közlekedési Zrt. helyi járatú autóbuszai a Kaposvári Közlekedési Központ új kocsiállásait.

Sonline

Forrás: Németh István Program közösségi oldala 

Az autóbuszok kocsiállásainak elhelyezését a mellékelt rajz szemlélteti. Az új peronon a pályaudvar teljes átadásáig az utastájékoztató rendszer elemei nem üzemelnek. A Kaposvári Közlekedési Zrt. arra kéri az utasokat, hogy továbbra is papír alapú tájékoztató táblákat vegyék figyelembe. A kezdeti időszakban a peronoknál segítők állnak az utasok rendelkezésére.

A forgalmi iroda és az információs pult, illetve az elővételi jegypénztár továbbra is az Áchim András utca északi oldalán elhelyezett konténerben található. Az autóbusz-állomás új kocsiállásait a vasúttal közös peron, az Áchim András utcai – Petőfi téri ideiglenes gyalogosátkelőhely és a Noszlopy Gáspár utcai körforgalomnál lévő gyalogátkelő felől lehet megközelíteni.

A távolsági autóbuszok indulási helyét a mostani változás egyelőre nem érinti.

Kérjük, az Áchim András utcán történő átkelésnél fokozottan figyeljenek a biztonságra mind a gyalogosok, mind pedig az autósok!

Forrás: Németh István Program közösségi oldala

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában